Job Solution Sweden Holding AB (publ) breddar tjänsteportföljen och startar nytt affärsområde under nyetablerade Job Solution Sweden Consulting AB

Job Solution Sweden Holding AB (publ) startar Job Solution Sweden Consulting AB. Bolaget kommer att erbjuda tjänster inom konsult- och interimtjänster inom flertalet olika branscher. Bolaget kommer att ha sitt säte i Östergötland, närmare bestämt i Norrköping. Tanken är också att affären ska appliceras på flera orter runt om i Sverige närmsta åren.

VD för bolaget blir Pontus Lindekrantz. Pontus kommer från ett väletablerat bolag i Östergötland, där han tidigare verkade som försäljningschef på det regionala kontoret. Pontus har jobbat i branschen de senaste sex åren och är väl bekant med affärsmodellen som kommer att appliceras i det nystartade bolaget. Bolagets verksamhet startar den första oktober 2023. Prognosen är att affärsområdet ska omsätta 30 MSEK inom fyra år.

Kommentar från Viktor Rönn, VD Job Solution Sweden Holding AB (publ)
– ”Det här är ett första steg i vad som kommer utvecklas till något fint närmaste åren. Vi har kunder över hela Sverige och vi vill med regional närvaro stärka kontakten med kunderna. Det är också kul att kunna erbjuda ytterliga en tjänst inom kompetensförsörjning till våra kunder. Tjänsten är något våra kunder har efterfrågat under en tid, och det kommer att skapa ytterligare synergier mellan bolagen. Pontus har en gedigen bakgrund inom branschen och kan affären exceptionellt bra. Han kommer bli en tillgång för koncernen.”

Kommentar från Pontus Lindekrantz, VD Job Solution Sweden Consulting AB
– ”Det ska bli oerhört kul att äntligen komma igång med Job solution Consulting. Med många års erfarenhet i ryggen och med en marknad som stått inför stor förändring senaste åren så vet vi att ingen lösning är unik. Vårt största fokus kommer alltid kretsa kring att förstå våra kunders situation och skräddarsy lösningar som sömlöst går i linje med företagens mål, kultur och värderingar. Detta i kombination med en hög dos av kvalité hoppas vi gör oss till det självklara valet för såväl bemannings- som rekryteringslösningar!”