Job Solution Sweden Holding AB (publ) breddar verksamheten under Avastar AB och startar Avastar Stockholm AB

Job Solution Sweden Holding AB (publ) dotterbolag Avastar AB, startar dotterbolaget Avastar Stockholm AB. Bolaget kommer likt sitt ägarbolag, driva en verksamhet med konsultuthyrning med inriktning mot redovisning.

VD för bolaget blir Jesper Sojé. Med sig får han Andreas Sojé och Isak Mårtensson som alla kommer från Grant Thornton och EY. Bolaget kommer att starta sin verksamhet den 1 januari 2024. Bolaget har redan externa uppdrag som gör konsulterna fullbelagda från start.

Kommentar från Andreas Wassenius, COO Job Solution Sweden Holding AB (publ)

– ”Avastar AB är koncernens redovisningsfirma. Ett väldigt fint bolag som gör mycket rätt och har många kunder, både i Stockholm och Göteborg. Avastar startar nu upp ett bolag i Stockholm för att kunna komma närmre kunderna man har i Stockholmsregionen och Mälardalen. Det finns en extremt stor kundbas i det här geografiska området som behöver hjälp med ekonomiska och finansiella tjänster på konsultbasis, och det ska vi dra nytta av. Vi har lyckats rekrytera tre riktigt duktiga individer som kommer att kunna driva det här bolaget framåt och i linje med Avastar AB.”

Kommentar från Jesper Sojé, VD Avastar Stockholm AB

– ”Det ska bli väldigt kul att äntligen få komma igång med Avastar Stockholm AB. Med många års erfarenhet kring redovisning och rådgivning känns det oerhört spännande att få starta igång. Vi tror att vår erfarenhet och kvalité från olika områden kan hjälpa många företag där ute. Branschen är under ständig förändring och det gäller att ligga i framkant och där vet vi att vår kunskap kan hjälpa företagen framåt. Vårt största fokus kommer alltid vara att förstå kundernas situation och skräddarsy en lösning som går i samklang med företags mål, önskan och framtidsplaner. Detta med stor kvalité och kunskap och vi hoppas vi kan bli det självklara valet när företag behöver hyra in konsulter för redovisning- och rådgivningstjänster.”