Job Solution Sweden Holding AB (publ) och dess dotterbolag nomineras till ”Årets rekryteringsföretag” och ”Årets raket” inom rekryteringsbranschen

Job Solution Sweden Holding AB (publ) och dess dotterbolag Job Solution Sweden AB har idag mottagit informationen om att bolagen är finalister i Recruitment Awards. Branschgalan arrangeras av Branschen.se och tidningen Personal & Ledarskap. Job Solution Sweden Holding AB (publ) är finalist i kategorin ”Årets Raket”. En kategori för bolag som har haft en stark utveckling under året. Job Solution Sweden AB är finalist i kategorin ”Årets rekryteringsföretag”. Nomineringarna från juryn är följande:

Årets Rekryteringsföretag
"Job Solution fortsätter sitt framgångsrika arbete och tillväxt och lönsamhet som går hand i hand. Med hög ambition och stort engagemang förser man sina kunders behov med rätt kompetens i rätt tid. Ett starkt internt samarbete och ett nära kundarbete gör att juryn nominerar Job Solution som finalister till utnämningen Årets Rekryteringsföretag”
 
Årets Raket inom Rekryteringsbranschen
"Job Solution är ett av branschens mest expansiva bolag. Att man dessutom växer i alla led – geografiskt, verksamheter, kontor, medarbetare och omsättning är imponerande. Under året har bolaget även listat sina aktier på Nasdaq First North Growth Market. Allt sammantaget resulterar i att vi med glädje utnämner bolaget som finalister till Årets Raket inom Rekryteringsbranschen"
 
 
Kommentar från Carl Renman, VD Job Solution Sweden AB
– Det är otroligt kul och ärofyllt att vi för tredje året i rad är finalister i den här kategorin. Förra året blir otroligt svårt att toppa, då vi vann och blev utsedda till just årets rekryteringsföretag. Att vi får vara i final igen är dock en kvalitetsstämpel för oss då det visar att vi gör bra saker om dagarna och bidrar med en kvalitativ kompetensförsörjning till våra samarbetspartners.
 
Kommentar från Viktor Rönn, VD Job Solution Sweden Holding AB (publ)
– Fantastiskt att vi som koncern har lyckats göra avtryck och bli finalister i en kategori som det är tuff konkurrens inom. Det har varit många bolag under 2022 i vår bransch som gjort fina år, så det är superkul att vi är med och tävlar. Det bevisar att den expansionsmodellen vi tror på och jobbar med dagligen syns ute i Sverige och att det ger avtryck. Ingenting hade heller varit möjligt utan koncernens alla medarbetare, vilket jobb det har lagts ner 2022 från alla kollegor!